Daargelaten | Donatie Artsen zonder Grenzen (reactie AZG)
16807
post-template-default,single,single-post,postid-16807,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Donatie Artsen zonder Grenzen (reactie AZG)

Donatie Artsen zonder Grenzen (reactie AZG)

Namens Artsen zonder Grenzen willen we de prijswinnaars uit de Vmbo kolom van het Assink Lyceum van harte bedanken voor hun prachtige donatie van 250,- euro aan onze organisatie!
Mooi en bijzonder dat deze leerlingen hun prijs aan Artsen zonder Grenzen hebben gedoneerd, waar ze zelf vast heel veel leuke dingen van hadden kunnen doen. Dat maakt het voor ons extra bijzonder!

Artsen zonder Grenzen kan het geld dat zij hebben gedoneerd heel goed gebruiken. Mede dankzij de steun van deze leerlingen kunnen onze medewerkers medische noodhulp bieden aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën over de hele wereld: hulp dáár waar de nood het hoogst is. Leuk dat we de mooie foto die jullie hebben gestuurd mogen gebruiken voor publicatiedoeleinden, we zullen jullie t.z.t. een link en/of een kopie toesturen.

Namens onze patiënten en onze medewerkers: bedankt voor jullie waardevolle gift voor medische noodhulp!

Met vriendelijke groet,

Margit van Zon
Publiekscommunicatie

Artsen zonder Grenzen / Médecins Sans Frontières
Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam
T 020 520 8723

margit.van.zon@amsterdam.msf.org
www.artsenzondergrenzen.nl
www.babyzondergrenzen.nl